AnaSayfa / Genel / Kahve falında devenin kaçtığını görmek

Kahve falında devenin kaçtığını görmek

Kahve falında devenin kaçtığını görmek yakında hedefine ulaşacağına, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında devenin kaçtığını gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarınızla bir araya gelebilir, geleceğinize katkısı olacak kişilerle görüşebilirsiniz.

Kahve falında deveden kaçtığını görmek daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, zorlukları teker teker aşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında devenin kaçtığını görmek uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında deve sesi duymak emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında devenin üstünde yük görmek kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişi deve görmek özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hacda deveye binmek çok büyük başarılar kazanılacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında devenin üstüne binmek ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, sorunların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında deve dikeni görmek yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir