AnaSayfa / Genel / Kahve falında devenin eve girdiğini görmek

Kahve falında devenin eve girdiğini görmek

Kahve falında devenin eve girdiğini görmek yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, atılan adımların zarar vereceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında devenin eve girdiğini gördüyseniz:

  • İş birliklerinizi, soysa çevrenizi veya iletişim ağınızda bulunan kişilerle ilişkilerinizi geliştirebileceğiniz bir süreçtesiniz.

Kahve falında devenin eve girdiğini görmek hayatını kazanırken keyif alacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evde deve görmek dolandırılacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni bir eve girdiğini görmek en çetin zorlukların aşılacağına, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sokak kedisinin eve girdiğini görmek ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine işaret eder.

Kahve falında eve güvercin girdiğini görmek karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizin taşıp eve girdiğini görmek tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında karganın eve girdiğini görmek onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında timsahın eve girdiğini görmek maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir