AnaSayfa / Genel / Kahve falında sokak kedisinin eve girdiğini görmek

Kahve falında sokak kedisinin eve girdiğini görmek

Kahve falında sokak kedisinin eve girdiğini görmek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, zor ve kötü günler geçireceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, küskünlük yaşanacağına, cesaretinin yerine geleceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında sokak kedisinin eve girdiğini gördüyseniz:

  • Yaşlı bir kimsenin çabuk aşabileceğiniz bir engellemesiyle karşılaşmanız olasıdır.

Kahve falında sokak kedisinin eve girdiğini görmek kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına tabir olunur.

Kahve falında evde sokak kedisi görmek hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eve kara kedi girdiğini görmek paraya ve mala kavuşacağına, iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah kedinin eve girdiğini görmek doğru yolu bulacağına, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine alamet eder.

Kahve falında eve yavru kedi girdiğini görmek unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kara kedinin eve girdiğini görmek yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, düşmanlarının güçleneceğine delalet eder.

Kahve falında eve kedinin girdiğini görmek kısa süre içinde işten çıkılacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedilerin eve girdiğini görmek kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, sıkıntılarını üzerinden atacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir