AnaSayfa / Genel / Kahve falında deveden inmek

Kahve falında deveden inmek

Kahve falında deveden inmek çok büyük bir proje ortaya koyacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine, yeni işlere atılacağına, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına inanılır.

Kahve falında deveden inmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızla özel yaşamınız arasında dengeyi kurmanız gerekiyor.

Kahve falında deveden inmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında evinin önünde deve görmek çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında deveye benzer hayvan görmek rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında devenin ısırdığını görmek ticaretinin ilerleyeceğine, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine delalettir.

Kahve falında siyah deve görmek işlerin rayından çıkacağına, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına yorulur.

Kahve falında deve avlamak kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine yorulur.

Kahve falında deve kuşu eti görmek üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına inanılır.

Kahve falında deve postu görmek aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir