AnaSayfa / Genel / Kahve falında devenin ısırdığını görmek

Kahve falında devenin ısırdığını görmek

Kahve falında devenin ısırdığını görmek yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında devenin ısırdığını gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız değişiklikler ya da çevrenizi genişletmeniz kendinizi güvende hissetmenize yardım edebilir.

Kahve falında deve kuşunun ısırdığını görmek kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, fal sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında devenin ısırdığını görmek başarılı adımlar atacağına, yaşamının tadını çıkaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında deveye sarılmak kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, varlıklı kimse olacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz deve yavrusu görmek kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gelinlikle deveye binmek kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında çift başlı deve görmek huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine delalet eder.

Kahve falında devenin üstünde insan görmek beklentilerin boşa çıkmayacağına, manevi olarak huzur içinde olacağına işarettir.

Kahve falında ölü devekuşu görmek ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir