AnaSayfa / Genel / Kahve falında deve kuşu eti görmek

Kahve falında deve kuşu eti görmek

Kahve falında deve kuşu eti görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine alamet eder.

Kahve falında deve kuşu eti gördüyseniz:

  • Zaman her şeyin ilacıdır.

Kahve falında deve kuşu eti yemek tecrübesi olmayan yollara gireceğine, zamanla daha çok para elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında deve kuşu eti görmek mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine inanılır.

Kahve falında yavru deve kuşu görmek alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına delalettir.

Kahve falında uçan deve kuşu görmek büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında deve kuşuna binmek huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, maddi anlamda güç kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında deve kuşunun ısırdığını görmek işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, işlerinin günden güne açılacağına tabir olunur.

Kahve falında deve kuşu yumurtası toplamak uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında deve kuşu öldürmek işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir