AnaSayfa / Genel / Kahve falında devenin kovalamasını görmek

Kahve falında devenin kovalamasını görmek

Kahve falında devenin kovalamasını görmek girdiği işlerde zarara uğrayacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine delalet eder.

Kahve falında devenin kovalamasını gördüyseniz:

  • Çocuklarınız olsun ya da olmasın sizden yaşça genç kimselerle fikir ayrılıklarınız olabilir.

Kahve falında devenin kovalamasını görmek o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deve tarafından kovalanmak yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında deve kuşları görmek iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deve at görmek daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oturan deve görmek yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında deveyle güreşmek bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deveyle uçmak büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deve kovalamak her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir