AnaSayfa / Genel / Kahve falında deve kuşu öldürmek

Kahve falında deve kuşu öldürmek

Kahve falında deve kuşu öldürmek üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, dileklerin gerçekleşeceğine, hedeflediği kazancı elde edeceğine, yüksek mertebeye geleceğine, çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına alamet eder.

Kahve falında deve kuşu öldürmek gördüyseniz:

  • Geleceğe dönük kazançlı girişimleriniz olabilir.

Kahve falında deve kuşu öldürmek istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında uçan deve kuşu görmek rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine inanılır.

Kahve falında deve kuşu eti görmek birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine rivayet eder.

Kahve falında deve kuşları görmek kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deve kuşuna binmek büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deve kuşu almak aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında deve kuşu eti yemek yeniliğin kendisine iyi geleceğine, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında deve kuşu yumurtası toplamak kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir