AnaSayfa / Genel / Kahve falında devekuşu kesmek

Kahve falında devekuşu kesmek

Kahve falında devekuşu kesmek dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, mutluluğunun daim olacağına, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, fal sahibinin her muradının gerçek olacağına, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında devekuşu kesmek gördüyseniz:

  • Belli konular belli bir ilerleme süreci içinde gelişme göstereceğe benziyor.

Kahve falında deve kesmek herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine alamet eder.

Kahve falında devekuşu kesmek çok iyi atılımlar yapılacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deveyi kesmek işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine yorulur.

Kahve falında beyaz deve kesmek zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deve eti kesmek gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında köpek ve deve görmek fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına yorulur.

Kahve falında deve üstünde birini görmek sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında devenin konuştuğunu görmek şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir