AnaSayfa / Genel / Kahve falında devamsızlık yapmak

Kahve falında devamsızlık yapmak

Kahve falında devamsızlık yapmak aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede fal sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, kazancını artıracağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında devamsızlık yapmak gördüyseniz:

  • Bir anlaşma belli kararlar almanızı kolaylaştırabilirsiniz.

Kahve falında devamsızlık yapmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında devamlı sevdiğini görmek düşmana karşı mahcup olmayacağına, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına rivayet eder.

Kahve falında devamlı ağlamak çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine yorulur.

Kahve falında devamlı eski sevgiliyi görmek zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında devamlı fare görmek keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında devamlı köpek görmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, nimetin ve kazancın artacağına işarettir.

Kahve falında devamlı birini görmek işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında devamlı sevgiliyi görmek borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir