AnaSayfa / Genel / Kahve falında devamlı fare görmek

Kahve falında devamlı fare görmek

Kahve falında devamlı fare görmek askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine inanılır.

Kahve falında devamlı fare gördüyseniz:

  • En azından flört seviyesinde bir yasak ilişkiniz olabilir.

Kahve falında devamlı fare görmek sevinileceğine, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında devamlı yılan görmek uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine alamet eder.

Kahve falında devamsızlık görmek sevdikleri ile birlikte olacağına, kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine alamet etmektedir.

Kahve falında devamsızlık yapmak işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine işaret eder.

Kahve falında devamlı sevdiğini görmek hayırlı kararlar verileceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına inanılır.

Kahve falında devamlı aynı kişiyi görmek ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında devamlı ağlamak kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına yorulur.

Kahve falında devamlı uyumak büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir