AnaSayfa / Genel / Kahve falında devamlı birini görmek

Kahve falında devamlı birini görmek

Kahve falında devamlı birini görmek uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, borç batağına düşeceğine, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, bolluğun ve bereketin düşeceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında devamlı birini gördüyseniz:

  • Seyahat esnasında romantik fırsatlar yakalama ihtimaliniz var.

Kahve falında devamlı bebek görmek yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında devamlı su görmek büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına inanılır.

Kahve falında devamlı eski sevgili görmek sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında devamlı aynı yeri görmek aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına inanılır.

Kahve falında devamlı tuvalete gitmek kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına yorulur.

Kahve falında devamlı eski sevgiliyi görmek hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında devamlı uyumak kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında devamlı kabus görmek eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir