AnaSayfa / Genel / Kahve falında devamlı köpek görmek

Kahve falında devamlı köpek görmek

Kahve falında devamlı köpek görmek bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında devamlı köpek gördüyseniz:

  • Mesela duygusal ilişkilerinizi çok fazla abartabilirsiniz.

Kahve falında devamlı köpek görmek çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına delalet eder.

Kahve falında devamlı aynı kişiyi görmek verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına yorulur.

Kahve falında devamlı sevdiğini görmek vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında devamsızlık yapmak mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında devamlı eski sevgili görmek geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında devamlı kavga etmek kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında devamlı eski sevdiğini görmek geçiminin zor hale geleceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine rivayet eder.

Kahve falında devamlı eski sevgiliyi görmek aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir