AnaSayfa / Genel / Kahve falında devamlı eski sevdiğini görmek

Kahve falında devamlı eski sevdiğini görmek

Kahve falında devamlı eski sevdiğini görmek sağ salim yolculuğunu bitireceğine, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında devamlı eski sevdiğini gördüyseniz:

  • İyi gitmeyen şeyler varsa, ısrarla bağlı kalmak doğru olmayabilir.

Kahve falında devamlı eski sevdiğini görmek kısmetinin ve talihinin açılacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında devamlı eski sevgiliyi görmek yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, keyifli olacağına delalet eder.

Kahve falında devamlı eski sevgili görmek bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan fal sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında devamlı sevdiğini görmek işlerindeki bereketin kaçacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına işarettir.

Kahve falında devamsızlık görmek sıkıntılarını aşacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında devamlı yemek yemek hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında devamlı aynı insanı görmek deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, insanlarla uyumunun artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini devamlı görmek kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir