AnaSayfa / Genel / Kahve falında devamlı aynı kişiyi görmek

Kahve falında devamlı aynı kişiyi görmek

Kahve falında devamlı aynı kişiyi görmek hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, genç kimselere eğitim vereceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, sorumluluk alacağına, endişe ettiği işlerin son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında devamlı aynı kişiyi gördüyseniz:

  • Sizi kötü göstermeye çalışan kişiler olabilir, imajınızı korumalısınız.

Kahve falında devamlı aynı kişiyi görmek işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, işlerinde verimsiz hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında devamlı aynı insanı görmek fal sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında devamlı aynı yeri görmek gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, fal sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, her şeyi kuralına göre yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında devamlı kabus görmek iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında devamlı yılan görmek kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına alamet eder.

Kahve falında devamlı su görmek ortalığın karışacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine yorulur.

Kahve falında devamsızlık görmek saygın biri haline geleceğine, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında devamlı su içmek hasta ve zor geçireceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir