AnaSayfa / Genel / Kahve falında devamsızlık görmek

Kahve falında devamsızlık görmek

Kahve falında devamsızlık görmek kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, hafifleyeceğine, başarılı olacağına, bütçesinin genişleyeceğine delalet eder.

Kahve falında devamsızlık gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin neler yaptığına göz attığınızda, kendi yerinizi daha iyi görebilirsiniz.

Kahve falında devamlı kabus görmek alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında devamlı koşmak gözyaşı dökeceğine, çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına inanılır.

Kahve falında devamlı sevdiğini görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına delalettir.

Kahve falında devamlı eski sevgiliyi görmek falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına rivayet eder.

Kahve falında devamlı yılan görmek başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında devamlı fare görmek büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında devamlı sevgiliyi görmek ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında devamsızlık görmek yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir