AnaSayfa / Genel / Kahve falında dev kedi görmek

Kahve falında dev kedi görmek

Kahve falında dev kedi görmek bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına işarettir.

Kahve falında dev kedi gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi kullanabileceğiniz durumlar oluşabilir.

Kahve falında dev kedi görmek kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine alamet eder.

Kahve falında dev kadın görmek maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dev hayvanlar görmek içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine delalettir.

Kahve falında dev çiçekler görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil dev görmek işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, doğru bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dev kartal görmek ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında dev ahtapot görmek yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına işarettir.

Kahve falında dev dalgalar arasında kalmak işlerinin düşeceğine, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir