AnaSayfa / Genel / Kahve falında dev çiçekler görmek

Kahve falında dev çiçekler görmek

Kahve falında dev çiçekler görmek uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, dileklerin kabul olacağına, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, bereketi ve zenginliği bulacağına, görmediği yerlere gideceğine delalettir.

Kahve falında dev çiçekler gördüyseniz:

  • Davranışlarınız bazı konuların daha iyiye ya da daha kötüye gitmesi üzerinde etkili olabilir.

Kahve falında dev çiçekler görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, planlarının işe yarayacağına rivayet eder.

Kahve falında dev görmek başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında dev aslan görmek sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına alamet eder.

Kahve falında dev tavşan görmek sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına inanılır.

Kahve falında dev maymun görmek refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine inanılır.

Kahve falında dev gibi örümcek görmek maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına alamet eder.

Kahve falında dev adam görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına işarettir.

Kahve falında dev gemi görmek çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir