AnaSayfa / Genel / Kahve falında dev kaya görmek

Kahve falında dev kaya görmek

Kahve falında dev kaya görmek birçok iş teklifi alınacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, eksiği kendinde bulacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, huzurunun yerine geleceğine, işlerin bir anda azalacağına delalet eder.

Kahve falında dev kaya gördüyseniz:

  • Ya da vadesi gelmemesine rağmen bir arkadaşınız sıkıştım diyerek sizden alacağını isteyebilir.

Kahve falında dev kaya görmek girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına tabir olunur.

Kahve falında denizde dev dalgalar görmek yoksulluktan sonra zengin olmaya, büyük bir parasızlık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında dev olmak hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına alamet eder.

Kahve falında dev yılan öldürmek kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, fal sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil dev görmek bol kazanç elde edeceğine, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına delalet eder.

Kahve falında dev deniz dalgası görmek başarısının düşeceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine işarettir.

Kahve falında dev bir balık görmek uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dev canavar görmek borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir