AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini dev gibi görmek

Kahve falında birini dev gibi görmek

Kahve falında birini dev gibi görmek her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine, borçlarının da kapanacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, moral olarak çok iyi hissedeceğine, isabetli kararlar alacağına, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında birini dev gibi gördüyseniz:

  • Oluşan durumlar sizin için faydalı sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında bir insanı dev gibi görmek darlığa ve yokluğa düşeceğine, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında kendini dev gibi görmek hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında dev gibi adam görmek kısmetin kapanacağına, sorunlarının biteceğine işarettir.

Kahve falında dev gibi yılan görmek maddi anlamda güçleneceğine, malını ve parasını kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dev gibi örümcek görmek kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, keyiflerinin yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında birini dev gibi görmek pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine alamet eder.

Kahve falında insanı dev gibi görmek sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine rivayet eder.

Kahve falında dev bir dalga görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir