AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir insanı dev gibi görmek

Kahve falında bir insanı dev gibi görmek

Kahve falında bir insanı dev gibi görmek ticaretinin gelişeceğine, bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, aile içinde saadetinin artacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına işaret eder.

Kahve falında bir insanı dev gibi gördüyseniz:

  • Karşı cinsten gelen davetkar tavırlar olabilir.

Kahve falında bir insanı dev gibi görmek girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında insanı dev gibi görmek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine işarettir.

Kahve falında dev gibi adam görmek geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini dev gibi görmek yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye yorulmaktadır.

Kahve falında dev gibi yılan görmek hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine delalettir.

Kahve falında dev gibi örümcek görmek sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına alamet eder.

Kahve falında birini dev gibi görmek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dev insanlar görmek çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir