AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzerinde çekirge görmek

Kahve falında üzerinde çekirge görmek

Kahve falında üzerinde çekirge görmek sağlık sorunlarının son bulacağına, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, kendisine istediklerini nasip edeceğine, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına işaret eder.

Kahve falında üzerinde çekirge gördüyseniz:

  • Yeni şeyler deneme fırsatını kaçırmamalısınız.

Kahve falında büyük yeşil çekirge görmek çok mutsuz olacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına rivayet eder.

Kahve falında çekirgeler görmek dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında zıplayan çekirge görmek ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına işaret eder.

Kahve falında siyah çekirge görmek sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, herkesin yardımına koşacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil renkli çekirge görmek geçecek güzel bir ömre, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine inanılır.

Kahve falında sarı çekirge görmek yıkılacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çekirgenin üstüne atladığını görmek çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil çekirge öldürmek birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir