AnaSayfa / Genel / Kahve falında çekirge yediğini görmek

Kahve falında çekirge yediğini görmek

Kahve falında çekirge yediğini görmek ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine, zamandan da kar edeceğine, hayallerindeki eve sahip olacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında çekirge yediğini gördüyseniz:

  • İşle ilgili yeni olanaklar var.

Kahve falında çekirge yediğini görmek kâbus gibi günlerin geleceğine, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çekirge istilası görmek sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında çekirgenin zıpladığını görmek para kazanmasına da vesile olacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çekirge öldürdüğünü görmek neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine işaret eder.

Kahve falında mavi çekirge görmek kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine alamet eder.

Kahve falında ölü çekirge görmek çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine işaret eder.

Kahve falında renkli çekirge görmek işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, sevdiklerinin hep yanında kalacağına delalettir.

Kahve falında altın çekirge görmek adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir