AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil renkli çekirge görmek

Kahve falında yeşil renkli çekirge görmek

Kahve falında yeşil renkli çekirge görmek çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, mevki kaybına uğrayacağına, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil renkli çekirge gördüyseniz:

  • Sevgi temalı ilişkileriniz veya romantizm aklınızı daha iyi kullanmanızı sağlayabilir.

Kahve falında yeşil renkli çekirge görmek zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında renkli çekirge görmek farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil çekirge öldürmek rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine yorulur.

Kahve falında büyük yeşil çekirge görmek her zaman çok başarılı olacağına, başını yastığa daha rahat koyacağına delalettir.

Kahve falında yeşil büyük çekirge görmek bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı çekirge görmek sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında üzerinde çekirge görmek geçim sıkıntısına düşüleceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çekirgeden kaçmak kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, hayatında yeni bir döneme başlayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir