AnaSayfa / Genel / Kahve falında dev ağaç görmek

Kahve falında dev ağaç görmek

Kahve falında dev ağaç görmek sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, anne baba dualarının alınacağına, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine alamet eder.

Kahve falında dev ağaç gördüyseniz:

  • Parlak plan veya projeleriniz olabilir ya da gelecek ön görüleriniz takdire değer olabilir.

Kahve falında dev ağaç görmek kudret ve destek olacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına tabir olunur.

Kahve falında dev bir adam görmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, eşi ile problemler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında dev goril görmek çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında dev karıncalar görmek kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, ruh sağlığının bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tek gözlü dev görmek sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dev hayvanlar görmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına işarettir.

Kahve falında dev kelebek görmek kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında dev görmek güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir