AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir deste para almak

Kahve falında bir deste para almak

Kahve falında bir deste para almak sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, o kimselerden menfaat göreceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine, işlerinin kolaylaşacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına inanılır.

Kahve falında bir deste para almak gördüyseniz:

  • Aşırı tepkilerden kaçının.

Kahve falında bir deste para almak gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elinde para destesi görmek eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına inanılır.

Kahve falında bir deste kağıt para bulmak eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına delalettir.

Kahve falında desteyle para bulmak çok zor dönemlerin geçirileceğine, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üç deste para görmek tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deste para görmek geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına delalettir.

Kahve falında deste kağıt para görmek uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iki deste para görmek aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir