AnaSayfa / Genel / Kahve falında destelerce para görmek

Kahve falında destelerce para görmek

Kahve falında destelerce para görmek yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, hane halkı ile tartışma yaşayacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında destelerce para gördüyseniz:

  • Bazen akışta kalmak en iyisidir.

Kahve falında deste deste para bulmak iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında para destesi görmek yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, rakiplerinin üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında destelerle para görmek daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine delalet eder.

Kahve falında desteyle para bulmak böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında desteyle kağıt para görmek yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir deste para bulmak bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında elinde para destesi görmek her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına inanılır.

Kahve falında deste halinde kağıt para görmek kariyer sahibi olacağına, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir