AnaSayfa / Genel / Kahve falında deste deste para bulmak

Kahve falında deste deste para bulmak

Kahve falında deste deste para bulmak evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, yaşamının belli bir düzene oturacağına, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına tabir olunur.

Kahve falında deste deste para bulmak gördüyseniz:

  • Genç kimselerle bir arada bulunmanız da olasıdır.

Kahve falında deste deste kağıt para bulmak büyük tartışmalara gireceğine, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında desteyle para bulmak çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine delalettir.

Kahve falında deste deste para bulmak kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında bir deste kağıt para bulmak hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına inanılır.

Kahve falında bir deste para bulmak hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına delalet etmektedir.

Kahve falında desteyle para çalmak aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına delalet eder.

Kahve falında iki deste para görmek geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deste halinde kağıt para görmek hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir