AnaSayfa / Genel / Kahve falında deste deste kağıt para görmek

Kahve falında deste deste kağıt para görmek

Kahve falında deste deste kağıt para görmek maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, getirisinden daha fazla olacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, rahatsızlıkların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deste deste kağıt para gördüyseniz:

  • Amaç veya hedeflerinize ulaşmanız ya da bazı işleriniz konusunda engellendiğinizi hissedebilir veya aksiliklerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında deste halinde kağıt para görmek uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında desteyle kağıt para görmek böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir deste kağıt para görmek şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deste deste kağıt para görmek huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında bir deste kağıt para bulmak işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine rivayet eder.

Kahve falında bir deste kağıt para almak toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine alamet eder.

Kahve falında kağıt para destesi görmek yerinde saymayacağına, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine inanılır.

Kahve falında deste kağıt para görmek yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir