AnaSayfa / Genel / Kahve falında desenli yorgan görmek

Kahve falında desenli yorgan görmek

Kahve falında desenli yorgan görmek rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, başına türlü işler geleceğine, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine alamet eder.

Kahve falında desenli yorgan gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz olanı kabul etmeli, değişimden korkmamalısınız.

Kahve falında desenli yorgan görmek size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında desenli elbise giymek dost ya da akrabalarından yardım alacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında desenli pantolon görmek işlerin yoluna gireceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında desenli bilezik görmek aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında leopar deseni görmek özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında desenli çorap görmek iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında zebra deseni görmek en küçük sorunda parlayacağına, işinin aksayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında desen çizmek kararlarına saygı duyulacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir