AnaSayfa / Genel / Kahve falında desenli bilezik görmek

Kahve falında desenli bilezik görmek

Kahve falında desenli bilezik görmek diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, kaderinin yüzüne güleceğine, büyük tartışmalara gireceğine, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında desenli bilezik gördüyseniz:

  • Neyse ki, belli problemleri çözmenize yardımı dokunabilecek veya kararlar almanızı sağlayabilecek kişiler yakınınızda olacak.

Kahve falında desenli bilezik görmek endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına tabir olunur.

Kahve falında desenli perde görmek büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına, asosyal bir insan haline geleceğine işarettir.

Kahve falında desenli çorap görmek dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına yorulur.

Kahve falında desenli yılan görmek mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, fal sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında desenli çorap giymek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, projelerinin engellenmeye çalışılacağına işaret eder.

Kahve falında desenli altın yüzük görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı desenli halı görmek maddi güç sahibi olacağına, evdeki birinin yolculuk yapacağına alamet eder.

Kahve falında leopar desenli ayakkabı görmek ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir