AnaSayfa / Genel / Kahve falında desenli altın yüzük görmek

Kahve falında desenli altın yüzük görmek

Kahve falında desenli altın yüzük görmek istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında desenli altın yüzük gördüyseniz:

  • Evle ilgili beklenmedik durumlar duygusal anlamda sıkıntılara neden olabilir.

Kahve falında desenli altın yüzük görmek yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, şansının her daim kendisinden yana gideceğine delalet eder.

Kahve falında desenli yüzük görmek beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında desenli perde görmek işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında desenli kumaş görmek daha büyük kazançlar elde edeceğine, yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine tabir olunur.

Kahve falında leopar desenli yılan görmek emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine yorulur.

Kahve falında desenli ceket görmek yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında desenli gömlek görmek var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine delalettir.

Kahve falında kelebek deseni görmek günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir