AnaSayfa / Genel / Kahve falında desenli tabak görmek

Kahve falında desenli tabak görmek

Kahve falında desenli tabak görmek kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, insanlara karşı güveninin sarsılacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine alamet eder.

Kahve falında desenli tabak gördüyseniz:

  • Kısa bir süre içerisinde maddi gelirlerinizi olumlu etkileyebilecek gelişmeler yaşanabilir veya karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Kahve falında desenli tabak görmek elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına işaret eder.

Kahve falında desenli elbise görmek çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı desenli halı görmek ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Kahve falında leopar desenli elbise giymek kişinin rahat edeceğine, imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına işaret eder.

Kahve falında desenli ceket görmek emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine işarettir.

Kahve falında desenli bardak görmek ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine alamet eder.

Kahve falında desenli balık görmek çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında desenli çorap görmek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir