AnaSayfa / Genel / Kahve falında dersten kaçtığını görmek

Kahve falında dersten kaçtığını görmek

Kahve falında dersten kaçtığını görmek gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, canını ve malını garanti altına alacağına, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dersten kaçtığını gördüyseniz:

  • Bir ilişkiye girme veya büyük kararlar alma konusunda hızlı hareket edebilirsiniz.

Kahve falında dersten kaçtığını görmek maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında derste olduğunu görmek bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine rivayet eder.

Kahve falında sınıfta ders çalışmak çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına, tecrübelerini aktaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ders dinlediğini görmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine delalet eder.

Kahve falında din dersi almak hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine, kazancın arttırılacağına tabir olunur.

Kahve falında masada ders çalışmak çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine alamet eder.

Kahve falında derslerden zayıf almak başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, büyük bir ikilemde kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında okulda ders vermek daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, maddi olarak ferahlık yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir