AnaSayfa / Genel / Kahve falında dersten zayıf almak

Kahve falında dersten zayıf almak

Kahve falında dersten zayıf almak hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dersten zayıf almak gördüyseniz:

  • Beli anlaşmalarınızın, evraklarınızın veya askıda kalmış konuların üzerinden dikkatle geçmeden ani girişimlerde bulunmamalı, ani değişikliklerden kaçınmalısınız.

Kahve falında dersten zayıf almak ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında derslerden zayıf almak kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine delalet eder.

Kahve falında ders yaptığını görmek çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine alamet eder.

Kahve falında derse girdiğini görmek sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına delalet eder.

Kahve falında ders çalıştığını görmek rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir dersten kalmak bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda fal sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına yorulur.

Kahve falında kendini ders çalışırken görmek bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında matematik dersi görmek çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir