AnaSayfa / Genel / Kahve falında derse girmek

Kahve falında derse girmek

Kahve falında derse girmek borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, kırılan kalbin onarılacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına işarettir.

Kahve falında derse girmek gördüyseniz:

  • Her ne kadar uzun zamandır çok başarılı olmuş olsanız da, bazı konulara farklı yaklaşmanızı isteyen veya öneren kişiler olabilir.

Kahve falında sınıfta derse girmek malının ve parasının da büyüyeceğine, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına işarettir.

Kahve falında üniversitede derse girmek uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında okulda derse girmek ticarette öne geçeceğine, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında derse girmek zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sınıfta ders dinlemek sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında ders aldığını görmek başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında dersten kaçtığını görmek girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine alamet eder.

Kahve falında matematik dersi görmek sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir