AnaSayfa / Genel / Kahve falında ders aldığını görmek

Kahve falında ders aldığını görmek

Kahve falında ders aldığını görmek sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, para sahibi olacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ders aldığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bir erkekten bazı ters davranışlar görebilirsiniz.

Kahve falında ders aldığını görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına delalet eder.

Kahve falında ders dinlemek çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında sınıfta ders vermek yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında okulda ders görmek eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında derslerden geçtiğini görmek iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, yeni duygular tadacağına inanılır.

Kahve falında kuran dersi almak kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, sevgi dolu haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında derste başarılı olduğunu görmek alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke inanılır.

Kahve falında kendini okulda derste görmek sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir