AnaSayfa / Genel / Kahve falında derse gecikmek

Kahve falında derse gecikmek

Kahve falında derse gecikmek onunla yaşamını birleştireceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında derse gecikmek gördüyseniz:

  • Ortam değişikliği veya genel değişiklikler yeni fırsatları fark etmenizi sağlayabilir.

Kahve falında derse gecikmek yorucu geçen bir döneme girileceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yere gecikmek mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına işarettir.

Kahve falında işe gecikmek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında okula gecikmek maddi olarak büyüyeceğine, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine yorulur.

Kahve falında derse girmemek çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında ders dinlediğini görmek isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ders çalısmak maddi kolaylığa ulaşacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında dersten kaçmak huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir