AnaSayfa / Genel / Kahve falında ders çalısmak

Kahve falında ders çalısmak

Kahve falında ders çalısmak eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına, evine haciz geleceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, işlerin günden güne daha da artacağına inanılır.

Kahve falında ders çalısmak gördüyseniz:

  • Unutmamak için bir kenara not almanızda fayda var.

Kahve falında arkadaşımın ders çalıştığını görmek kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evde ders çalıştığını görmek kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine yorulur.

Kahve falında okulda ders çalıştığını görmek bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında birini ders çalışırken görmek bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine işaret eder.

Kahve falında ders çalışan görmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ders çalısmak kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının ders çalıştığını görmek bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ders çalışanları görmek elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir