AnaSayfa / Genel / Kahve falında okulda ders işlemek

Kahve falında okulda ders işlemek

Kahve falında okulda ders işlemek iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, insanları sakinleştireceğine, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında okulda ders işlemek gördüyseniz:

  • Gereksiz harcamaları kesmelisiniz.

Kahve falında okulda ders işlemek korkularının ve kuruntularının biteceğine, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine delalet eder.

Kahve falında okulda ders işlediğini görmek ağız tadının da hep yerinde kalacağına, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sınıfta ders işlemek zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sınıfta ders işlediğini görmek hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında halı işlemek rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oya işlediğini görmek yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına yorulur.

Kahve falında birinin günah işlediğini görmek güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iğne oyası işlemek çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir