AnaSayfa / Genel / Kahve falında dermansız hastalık görmek

Kahve falında dermansız hastalık görmek

Kahve falında dermansız hastalık görmek ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, beklenilen takdiri alacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dermansız hastalık gördüyseniz:

  • Alışılmadık ya da akıldışı istekler karşısında şaşkına dönebilirsiniz, olumsuz yanıtlamanın bir yolunu bulamazsanız, ardı ardına gelen ultimatomlarla uğraşılması gerekebilir.

Kahve falında dermansız hastalık görmek sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dermansız hastalığa yakalanmak üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına delalettir.

Kahve falında vücudunda hastalık görmek çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında böbrek hastalığı görmek sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında alaca hastalığı görmek işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında göğsünde hastalık görmek ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, hak yemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hastalıklı göz görmek atılan adımların ferahlığa çıkacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında hastalık bulaşmak falı kapatan kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir