AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşan derisi yüzmek

Kahve falında tavşan derisi yüzmek

Kahve falında tavşan derisi yüzmek mutlu olacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sosyal konumunun değişeceğine, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında tavşan derisi yüzmek gördüyseniz:

  • Hiçbirşey nedensiz olmuyor.

Kahve falında tavşanın derisini yüzmek kendi işini kurmak için adım atacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine işarettir.

Kahve falında tavşan derisi yüzmek gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında tavşan derisi görmek cebinin para göreceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında derisi yüzülmüş tavşan görmek yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında tavşan yüzmek eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpeğin derisini yüzmek ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, kazancın günden güne daha da arttırılacağına inanılır.

Kahve falında keçi derisi yüzmek zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hayvan derisi yüzmek sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir