AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslanın derisini yüzmek

Kahve falında aslanın derisini yüzmek

Kahve falında aslanın derisini yüzmek elini eteğini hayattan çekeceğine, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında aslanın derisini yüzmek gördüyseniz:

  • Nedensiz yere çok fazla yorulmanıza gerek kalmayacak.

Kahve falında aslanın derisini yüzmek yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına tabir olunur.

Kahve falında aslan derisi yüzmek ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine delalettir.

Kahve falında derisi yüzülmüş aslan görmek kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına delalettir.

Kahve falında aslan derisi görmek yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında adam derisi yüzmek hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine delalet eder.

Kahve falında kafa derisini yüzmek yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin derisini yüzmek onlardan hayırsızlık göreceğine, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye delalet etmektedir.

Kahve falında canlı hayvan derisi yüzmek kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir