AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek derisini yüzmek

Kahve falında köpek derisini yüzmek

Kahve falında köpek derisini yüzmek işini en iyi şekilde yapacağına, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, hayırlı bir hayat süreceğine, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köpek derisini yüzmek gördüyseniz:

  • Biraz daha uyumlu olmayı deneyin.

Kahve falında köpek derisi yüzmek bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında köpeğin derisini yüzmek emeklerin boş yere harcanacağına, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında köpek derisini yüzmek güzel bir gelecek sahibi olunacağına, zafer ve bol kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında koyun deri yüzmek kafasının sakinleşeceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak derisini yüzmek sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında tavuk derisi yüzmek rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koyun derisi yüzmek uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında aslanın derisini yüzmek günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir