AnaSayfa / Genel / Kahve falında balığın derisini yüzmek

Kahve falında balığın derisini yüzmek

Kahve falında balığın derisini yüzmek başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına tabir olunur.

Kahve falında balığın derisini yüzmek gördüyseniz:

  • Hayattan daha fazla şey almak istiyorsunuz.

Kahve falında balık derisi yüzmek kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine işarettir.

Kahve falında balığın derisini yüzmek hastalıklarının düzeleceğine, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine alamet eder.

Kahve falında tavşanın derisini yüzmek bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine işaret eder.

Kahve falında koyun derisi yüzdüğünü görmek kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babasının derisini yüzmek girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında at derisini yüzmek Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koç derisi yüzmek bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine delalettir.

Kahve falında bir hayvanın derisini yüzmek işlerin ters gideceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir