AnaSayfa / Genel / Kahve falında insanın derisini yüzmek

Kahve falında insanın derisini yüzmek

Kahve falında insanın derisini yüzmek işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, dedikodu edeceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, işlerinin de rast gideceğine, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine yorulur.

Kahve falında insanın derisini yüzmek gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissettiğiniz işlerle vakit geçirmelisiniz.

Kahve falında bir insanın derisini yüzmek hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında insan derisi yüzmek anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, endişelerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında insanın derisini yüzmek çok mutlu bir dönem geçirileceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında insan derisini yüzmek faydalı şeyler yapacağına, kırgınlıklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında atın derisini yüzmek dertlerin artacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında koyun derisi yüzdüğünü görmek sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına tabir olunur.

Kahve falında yılan öldürüp derisini yüzmek düşman malından yemeye, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kızının derisini yüzmek maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir