AnaSayfa / Genel / Kahve falında derinin altında yılan görmek

Kahve falında derinin altında yılan görmek

Kahve falında derinin altında yılan görmek uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına delalet eder.

Kahve falında derinin altında yılan gördüyseniz:

  • Bazı konularda taleplerde bulunmanız gerekiyorsa çekinmeyin.

Kahve falında derinin altında yılan görmek işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında derinin altında kurt görmek bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında derinin altında böcek görmek büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında su altında yılan görmek hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, zorlukların günden güne artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yerin altında yılan görmek kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına delalet eder.

Kahve falında yastığının altında yılan görmek rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına delalettir.

Kahve falında altın sarısı yılan görmek kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altın başlı yılan görmek kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir