AnaSayfa / Genel / Kahve falında su altında yılan görmek

Kahve falında su altında yılan görmek

Kahve falında su altında yılan görmek zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna rivayet eder.

Kahve falında su altında yılan gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı eyleri onların istediği gibi yapmanız ya da ele almanız konusunda üzerinizde baskı oluşturabilirler.

Kahve falında suyun altında yılan görmek çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine yorulur.

Kahve falında su altında yılan görmek zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, kendisine kızacağına alamet etmektedir.

Kahve falında halı altında yılan görmek insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında halının altında yılan görmek her daim Allah yolunda yürüyeceğine, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına işarettir.

Kahve falında yılan ve altın görmek devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yatağının altında yılan görmek yani babasına benzeyeceğine, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine yorulur.

Kahve falında koltuğun altından yılan çıktığını görmek iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına işaret eder.

Kahve falında toprağın altından çıkan yılan görmek sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir