AnaSayfa / Genel / Kahve falında derinin altında kurt görmek

Kahve falında derinin altında kurt görmek

Kahve falında derinin altında kurt görmek üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına inanılır.

Kahve falında derinin altında kurt gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi paylaşmanız sizi daha iyi anlamalarını sağlayabilir.

Kahve falında derinin altında kurt görmek eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına işaret eder.

Kahve falında derinin içinde kurt görmek bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, çok hayır duası alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında derinin altında yılan görmek yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında derinin altında böcek görmek başına bazı musibetlerin geleceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında deri altında kurt görmek daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kolunda derin yara görmek işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında derin denizden korkmak çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında derinlere dalmak hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir