AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın başlı yılan görmek

Kahve falında altın başlı yılan görmek

Kahve falında altın başlı yılan görmek edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, geçiminin güçleşeceğine, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında altın başlı yılan gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ilgilendiren olumlu gelişmeler veya bir değişiklik iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında altın başlı yılan görmek sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil başlı yılan görmek işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çift başlı yeşil yılan görmek insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına rivayet eder.

Kahve falında dört başlı yılan görmek bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine, ters giden işlerin de düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük başlı yılan görmek girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına rivayet eder.

Kahve falında beş başlı yılan görmek göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, karlı işler alacağına alamet eder.

Kahve falında kadın başlı yılan görmek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında iki başlı siyah yılan görmek yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, çekilen acıların unutulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir